...

...

Vonalban

Oldalainkat 11 vendég böngészi

Keresés

Támogatók

Hirdetés
Felhasználás
Felhasználással kapcsolatos jogi tudnivalók

Belépésével a tanosveny.oszoly.hu honlaptrendszer (oszoly.hu, tanosveny.oszoly.hu) egyik oldalára, elfogadja az alábbi feltételeket, abban az esetben is, ha nem regisztrált felhasználója a rendszer egyik szolgáltatásának sem.

A honlaprendszeren található tartalom az Oszoly Környezetvédő Egyesület (továbbiakban Oszoly Egyesület) szellemi tulajdona. Az Oszoly Egyesület fenntart minden, a lap bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A laphoz tartozó oldalak tartalmát és kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik. Az Oszoly Egyesület előzetes írábeli hozzájárulása nélkül tilos a lap egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése. A lap tartalmának egyes részeit - kizárólag saját felhasználás céljából - merevlemezére mentheti vagy kinyomtathatja. Az oszoly.hu. oldalai teljes egészében, a reklámokkal, hirdetésekkel együtt szerzői jogvédelem alatt állnak, azokból bármely részt kivágni, a megcsonkított részt pedig nyilvánossághoz bármely módon újraközvetíteni tilos. Tilos továbbá az Oszoly Egyesület előzetes írásbeli engedélye nélkül a lap tartalmát tükrözni, azaz technikai művelet segítségével nyilvánossághoz újraközvetíteni, még változatlan formában is. A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. Az Oszoly Egyesület követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését. A laptól információkat átvenni csak a lapra való hivatkozással lehet, azzal a feltétellel, hogy az átvevő nem módosítja az eredeti információt és a lapra utaló egyértelmű hivatkozást minden közlésnél feltünteti. Az oszoly.hu domainnév, valamint az " oszoly.hu " név és a kapcsolódó logó szerzői jogi védelmet élvez, védjegyoltalomban részesül. Felhasználása - a hivatkozás és egy megjelenési formában 2 db magáncélú felhasználás kivételével - kizárólag a védjegybirtokos előzetes és kifejezett írásbeli hozzájárulásával lehetséges.  A feltételek változtatásának jogát fenntartjuk - az esetleges változásokról külön értesítést nem küldünk, a mindenkor érvényes változat ezen a lapon olvasható.

Weboldalunk használata ingyenes valamennyi felhasználónk részére. A regisztrációval elfogadja, hogy időnként az Oszoly Egyeületet illetve az általa üzemeltetett szolgáltatásokat érintő információkat tartalmazó e-maileket fogad. Minden elküldött e-mailt olvasottnak tekintünk. Regisztrációja után felhasználói nevét és jelszavát nagy óvatossággal kezelje, mert ezek biztonságos tárolásáért kizárólag Ön felel. Valamennyi honlap tevékenységért, amely az Ön felhasználói neve alatt történik, Ön a felelős. Amennyiben tudomására jut, hogy ezen adatait más személy illetéktelenül használja, azonnal lépjen kapcsolatba velünk a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címen. Az Oszoly Egyesület a felhasználók által módosítható weblapjain közzétett adatokért, képekért, szövegekért, sem más információhordozókért semmilyen felelősséget nem vállal. A lapokon közölt adatok megbízhatóságával, hitelességével, minőségével kapcsolatban az Oszoly Egyesület teljes körű kontrollt nem végez, így az egyesület semmilyen értelemben nem vonható felelősségre a lapokon elhelyezett információkból következő esetleges káresemények miatt.

Nem használhatja lapjainkat arra, hogy olyan információkat tegyen közzé, amelyek sértik a Magyarországon hatályos törvényeket. Nem használhatja lapjainkat reklámtevékenység folytatására, kivéve, ha erre írásos engedéllyel rendelkezik az Oszoly Egyesülettől.  Az Oszoly Egyesület a honlap adminisztrátoraira ruházza azt a jogát, hogy azokat a hozzászólásokat, amelyek megsértik az itt olvasható pontok valamelyikét, vagy amelyek megsértik az egyéb szabályzatok, törvények valamelyikét, eltávolítsák. Illetve, hogy e szabályok súlyos megszegését követően a felhasználó regisztrációját megszüntessék. Felhasználónk hozzászólása, bejegyzése elküldésével lemond valamennyi, szerzői joggal kapcsolatos vagyoni jogáról a hozzászólásban elhelyezett bármilyen információhordozó tekintetében. A lapjainkon közzétett szövegek, képek és információk nyilvánossághoz közvetítési jogai az elküldését követően az Oszoly Egyesületre szállnak, újraközlésük bármilyen nyomtatott vagy elektronikus formában az Oszoly Egyesület engedélyéhez kötött. Ez nem zárja ki a felhasználó saját hozzászólásának, írásainak, fényképeinek az általa történő további szabad felhasználását. A lapjainkon közzétett bármilyen szöveges, képi vagy egyéb információhordozókra az értesítés nélküli újraközlés jogát fenntartjuk. Az Oszoly egyesület fenntartja a jogot arra vonatkozóan, hogy technikai vagy egyéb okokból a szolgáltatásait vagy annak egy részét korlátozza vagy felfüggessze.

 


 
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack